VAKANTIE VIEREN MET DE KINDEREN

 

Voor een verblijf tijdens de schoolvakanties is het Resort Walensee voor zowel de ouders als de kinderen een erg goede bestemming. Het rustige en fraaie meer biedt het gezin tal van mogelijkheden. Met name tijdens de grote vakantie kan men genieten van het strand en alles wat daarbij hoort, zoals zwemmen, waterfietsen, surfen, duiken en zelf varen met een motorboot.

Voor de allerkleinsten staan er verspreid over het park tal van speeltoestellen.

 

Vanzelfsprekend ook tijdens de grote vakantie, maar ook tijdens de Voorjaarsvakantie en Herfstvakantie, wanneer het misschien op een dag geen strandweer is, staan er voor het gezin tal van andere leuke activiteiten te doen.

 

Man kan bijvoorbeeld met de vlakbij gelegen cabine baan (19 mei - 21 oktober) of met de auto de Flumserberg op om daar heerlijk te wandelen, in een van de horecagelegenheden iets te gebruiken om vervolgens met de rodelbaan een stuk naar beneden te gaan. Ook paard rijden behoort op de Flumserberg tot de mogelijkheden. 

Een andere mogelijkheid is het maken van een wandeling over het attractieve sagenpad, waar de wereld van Heidi en Peter wordt beleefd. 

Vanzelfsprekend mag een boottocht over de Walensee, waarbij bij  verschillende plaatsjes wordt aangelegd, zeker niet ontbreken. Voor ouderen en jongeren altijd leuk.  

Een tochtje naar de kleine plaats Betlis, met name bekend om de 720 meter hoge Seerenbach-watervallen en de uit een rots komende Rinquelle, een van de grootste karstbronnen van Europa, is voor het hele gezin een leuk uitje en bezienswaardigheid.   

 

U merkt wel er zijn  meer dan voldoende mogelijkheden om een fijne vakantie te hebben. 

 

Informatie over alle mogelijkheden in het gebied kunt u verkrijgen bij het bureau van de Touristenservice die op een afstand van een paar honderd meter van het resort gelegen is.