WINTERSPORTVAKANTIE

FLUMSERBERG SNEEUWZEKER

UITSTEKEND SKIGEBIED VOOR BEGINNERS EN GEVORDERDEN

Winterseizoen tot 8 april

Ligging appartement 200 meter van cabinelift

Het sneeuwzekere wintersportgebied Flumserberg is de grootste wintersportbestemming tussen Zürich en Chur en heeft pistes van verschillende moeilijkheidsgraden. Beginnende en gevorderde skiers kunnen  hun hart ophalen. Snowboarders wachten funparks en een halfpipe. Op de Prodalp vinden langlaufers 18 km loipes. De liefhebbers van rodelen staat een rodelbaan met een lengte van 3 kilometer ter beschikking. Kinderen kunnen in twee kinderspeelterreinen met de sneeuwsport vertrouwd raken. Gezellige bergcafés zorgen voor culinaire afwisseling en apres-ski. 

 

Voor wie graag eens iets nieuws wil proberen, kan bij de Flumserberg kennismaken met de wereld van sledehonden. Vanaf het in- en uitspannen van de husky's, onder deskundige begeleiding, tot aan het geruisloze glijden door het besneeuwde winterlandschap met aansluitend glühwein is dit een onvergetelijke belevenis voor hondenliefhebbers.

 

Door dit alles is in de winter het resort een wintersportparadijs met een prachtig sneeuwrijk skigebied geschikt voor zowel de beginnende als voor de ervaren wintersporter. Skischool voor volwassenen en zoals al genoemd zijn kinderclubs ook aanwezig. De cabinelift naar het 1220 tot 2210 meter hoog gelegen ski en ook wandelgebied is op slechts 200 meter afstand van het appartement gelegen.

 

Het skigebied op de Flumserberg is per auto (sneeuwkettingen) en de genoemde cabinelift bereikbaar. Boven treft u de skipistes en andere 18 skiliften, 3 cabineliften, 9 stoeltjesliften en 5 sleepliften aan.
Dagafdaling naar het dorp is aanwezig. Totaal skigebied 65 km; blauwe pistes 19 km; rode pistes 39 km; zwarte pistes 7 km; langlaufloipes 18 km

 

Beneden bij het resort in een straal van 5 kilometer treft u in de directe omgeving winkels, café´s en restaurants aan.  

 

Het huren van skies en andere sportuitrustingen is mogelijk bij de op het resort gelegen sportwinkel van Intersport. Het is mogelijk dat u vooraf de benodigdheden reserveert.